Partners

Liëlle Holman – On Steets

Job hunting, netwerker en matchmaker pur sang! Op Liëlle doe ik een beroep als iemand coaching on-the-job nodig heeft bij het ontwikkelen van netwerkvaardigheden.

Ook opent Liëlle deuren voor anderen die voor velen dicht blijven. Ze heeft een grote fun & gunfactor en een zeer positieve levenshouding, waarbij ze oprecht contact maakt met anderen. In de regio Haaglanden daarom een graag geziene gast op netwerkbijeenkomsten. Haar expertise is het slaan van een brug tussen het onderwijs en bedrijfsleven. Bekijk het LinkedIn profiel van Liëlle

Sjoerd Burger – Like Burger​​​​​​​

Recruiter en social mindmapper/brander.

Wil je het anders? Zoek je een creatieve, out of the box denkende geest? Denk aan Sjoerd! Hij gaat kwispelen van de zin: kan ik even met je sparren?! Sjoerd gelooft in het belang van een goede persoonlijke uitstraling. Dat begint met social media en daar is Sjoerd erg goed in. Hij is ‘spot on’ op de hoogte van actualiteiten; grappig, serieus en/of inspirerend. Sjoerd schakel ik in als sparringpartner en buddy bij recruitmentaanvragen, social media trainingen en persoonlijke social brandingtrajecten. Hij kan voor een afgesproken periode blogs, posts en je profiel bijhouden op social media kanalen.

Bekijk het LinkedIN profiel van Sjoerd